Gold Partner minősítéssel díjazta a Cisco a NET’54-et

, Olvasó

Cisco Gold Partnerré lépett elő a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. A legmagasabb, Gold minősítési fokozat elérése érdekében a vállalat jelentősen bővítette a Cisco hálózati és informatikai portfóliójához kapcsolódó kompetenciáit. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy a NET’54 2,5 milliárdos árbevétellel zárta az idei első félévet, ami közel 20 százalékos növekedést jelent 2013 hasonló időszakához képest.

A NET’54 tisztán magyar tulajdonú cégként elsők közt felelt meg a Cisco Gold auditnak. Az elvárásokhoz hozzátartozott, hogy a cég legalább négy CCIE (Cisco Certified Internetwork Expert) minősítéssel bíró műszaki szakemberrel rendelkezzen. A CCIE a Cisco által kiadott legmagasabb fokozatú, kétévente megújítandó vizsga, melyet kiemelkedő elméleti és gyakorlati szaktudással rendelkező mérnökök szerezhetnek meg. A NET’54 – szakemberei folyamatos képzésén túl – az elmúlt másfél évben 6 műszaki kollégával és 2 sales munkatárssal bővítette csapatát.

A szaktudás mellett az ügyfél-elégedettség játszotta a legfontosabb szerepet a Cisco Gold minősítés megszerzésében. Az audit során szúrópróbaszerűen választották ki a NET’54 ügyfeleit, és kérték fel őket arra, hogy értékeljék a vállalat értékesítési, támogatási és ügyfélkezelési stratégiáját. „Nem pusztán a kiszolgálás gyorsasága került górcső alá, azt is vizsgálták, hogy az adott ügyféligényre mennyire korszerű és testreszabott megoldást kínálunk. A pár éve elkezdődött paradigmaváltás mára szinte teljesen megváltoztatta az IT iparágat, a felhő alapú megoldások például hónapról hónapra egyre keresettebbek” – magyarázta ifj. Karászi József, a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. ügyvezetője.

A vállalat 2014 első félévében már 20 százalékos növekedést ért el a tavalyi év ugyanezen időszakához képest, így 2,5 milliárdos árbevétellel zárta az első hat hónapot. „Nagyon büszkék vagyunk a Cisco Gold Partner fokozat elérésére, ez kiemelten fontos cél volt számunkra. A további növekedésünkhöz elengedhetetlen volt az elismerés megszerzése, mivel számos üzleti lehetőség előfeltétele, hogy cégünk Gold fokozatú Cisco partner legyen” – tette hozzá ifj. Karászi József.