Microsoft Gold minősítést szerzett a NET’54

, Olvasó

Magyarországon a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. az elsők között érdemelte ki a Microsoft Communications kompetencia Gold fokozatú partnerminősítését. A Microsoft által kidolgozott szigorú minősítési rendszer elsődleges feltételei közt szerepel a kiemelkedő szaktudású, kijelölt tanúsítványokkal rendelkező szakembergárda

A Microsoft Communications kompetencia Gold fokozatú minősítése igazolja a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. Microsoft Lync-megoldások értékesítésében, bevezetésében és fejlesztésében elért kiváló teljesítményét. A Microsoft Gold partneri cím megszerzése szigorú feltételekhez kötött, így szavatolja, hogy a partner rendelkezik a megfelelő szaktudással, háttérrendszerekkel, valamint üzleti tudással az üzenetváltás, jelenlétkezelés, konferenciakezelés terén, valamint a hang- és videotovábbítás, illetve a Lync Online területén.

„Nagyon büszkék vagyunk a Microsoft Gold minősítés megszerzésére, amely jól bizonyítja, hogy cégünk fejlesztésének egyik legfontosabb pillére a folyamatos szakemberképzés” – emelte ki ifj. Karászi József, a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. ügyvezetője. A Microsoft Gold partnerségnek köszönhetően a jövőben a NET’54 a támogatási erőforrások és szoftverek szélesebb köréhez fér majd hozzá, így a szaktudás fejlesztése és a forgalomnövelés mellett még magasabb színvonalú szolgáltatást és támogatást tud majd nyújtani meglévő és jövőbeli ügyfeleinek. „A Microsoft Gold minősítés megszerzése fontos mérföldkő cégünk életében, és egyben kiváló bizonyítéka annak, hogy egy tisztán magyar tulajdonú cég is kimagasló sikereket tud elérni ebben az iparágban. Mivel hosszú távon szeretnénk biztosítani a NET’54 sikereit, a piaci részesedés növelése mellett a jövőbeni céljaink között szerepel további minősítések megszerzése és a szakembergárdánk bővítése is” – nyilatkozta ifj. Karászi József.

További információ:

Árok Bianka
pr munkatárs
Sakkom Interaktív - az Ön hírneve a mi jóhírünk
Telefon: (+36) 1 237-0212
Fax: (+36) 1 237-0213
Mobil: (+36) 20 4855-894
E-mail: barok@sakkom.hu
Cím: 1139 Budapest, Petneházy u. 52.
Webcím: www.sakkom.hu
Facebook: http://facebook.com/sakkom.interaktiv

A NET'54 Üzleti Kommunikáció Kft.-ről:
1996-os megalapítása óta a NET'54 az adatkommunikációs és alközponti rendszerek, call center és kontakt center megoldások, illetve az ezekhez kapcsolódó kiegészítő berendezések meghatározó hazai beszállítója. Tevékenységének fókuszában informatikai és telekommunikációs megoldások tervezése, kivitelezése, karbantartása és üzemeltetése, valamint alkalmazások és integrációs megoldások fejlesztése áll. A cég ügyfelei minőségi kiszolgálása érdekében 50 fős mérnökökből álló terméktámogató csapatot tart fenn.

A NET'54 a folyamatos növekedés eredményeként 2012-ben már 3,7 milliárd forintos forgalmat ért el. Ügyfeleik közt számos jól ismert név - többek közt a Magyar Telekom és Telenor, az ERSTE és a K&H Bank, az AXA, az EGIS és a Richter, illetve Avon és az EDF DÉMÁSZ is megtalálható. A NET'54 szakmai elkötelezettségét több tucat minősítés – például Avaya Gold Partner, Cisco Silver partner – jelzi. A kiemelkedő ügyfélkezelést biztosító üzleti folyamatait és környezettudatos munkavégzésüket ISO 9001, illetve ISO 14001 tanúsítványok igazolják.